Actie sets

Better safe then sorry

Actie sets

Voor een voordelig en compleet camera en/of alarmsysteem werken wij met zorgvuldig geselecteerd assortiment. Hieruit hebben wij een aantal actie sets samengesteld. Heeft u hier extra informatie over nodig en wilt u weten of dit voor uw beveiliging op maat is neem gerust contact met ons op. 

Alarmsystemen

Met onze actie sets kunt u een inbraak alarmsysteem eenvoudig op maat maken. Wij hebben actie sets voor u klaar staan van Ajax alarmsystemen, dit inbraak detectiesysteem is een combinatie van veiligheid, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. In onze actie sets zijn uitgerust met het hart van het systeem, een bedieningspaneel, bewgingsmelders en raam/deur contacten. Buiten de actie sets om kunt u het Ajax alarmsysteem helemaal personaliseren zoals u dit wilt hebben met bijvoorbeeld rookmelders of slimme domotica. Wij kunnen altijd u telefonisch tips geven en helpen bij het op maat maken voor u woning.

Wist u dat wij ook uw Alarmsysteem kunnen komen instaleren?”

Bij onze alarmsystemen is het ook mogelijk om opvolging te krijgen doormiddel van een meldkamer, indien er een inbraak plaats vindt word er meteen gehandeld hierdoor kunnen we valse alarmen filteren en een passende opvolging waarborgen.
Kilk hieronder voor deze speciale aanbiedingssets

Camerasystemen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar camerasysteem maar weet u nog niet zo goed wat u nodig heeft? Neem dan gerust contact op met ons en wij zullen samen met u stap voor stap een gepast camerasysteem samenstellen. U kunt ook een afspraak inplannen zodat wij vrijblijvend langskomen om te kijken wat we voor u kunnen betekennen. In onze Camera actie sets heeft u een compleet camerasysteem met de door ons samengestelde producten voor de beste prijs/kwaliteit verhouding.

‘Wist u dat wij ook uw Camerasysteem kunnen komen installeren”

In onze camera actie sets zitten de camera’s, recorder en een harddisk.
Kilk hieronder voor deze speciale aanbiedingssets