Ajax Alarmsystem

Ajax Systems is hét draadloze inbraakdetectie systeem wat veiligheid, gebruiksgemak en design tot in perfectie heeft gecombineerd. Het ontwerp van zowel de componenten als de App en software is dan ook subliem! Het motto van Ajax Systems is dan ook niet voor niets “When Security is Art”. Alle componenten zijn verkrijgbaar in wit of zwart en het systeem kan volledig via jouw smartphone worden aangeleerd, geconfigureerd en bediend. 

Snel en makkelijk te installeren. Gecertificeerde kwaliteit. Een prachtig en tijdloos design dat in elk interieur past. Beheer via de smartphone. Dat zijn slechts enkele van de kenmerken die Ajax Systems dit jaar tot het snelst groeiende merk in inbraak- en branddetectie hebben gemaakt.

Bediening via apps voor gebruiker en installateur. Draadloze, maar zwaar beveiligde verbindingen tussen de componenten, het systeem, de meldkamer en de smartphone. Grade 2-gecertificeerd (alle componenten). Een prachtig design in hoogglans wit of zwart. Dat is de succesformule die van Ajax Systems het snelst groeiende merk in de markt voor inbraak- en branddetectie heeft gemaakt.

When Security is Art

Waarom Ajax Security?

Ajax is vanaf nul opgebouwd door voorheen niet-bestaande technologie te combineren met functioneel ontwerp, terwijl we de beste beschikbare componenten gebruikten. Deze compromisloze aanpak maakte het mogelijk om een gebruiksvriendelijk beveiligingssysteem te creëren dat zijn betrouwbaarheid heeft bewezen aan topprofessionals.

Ajax Security System

Ajax alarmsysteem is slim, betrouwbaar en razendsnel. Het reageert alleen op echte gevaren, niet op vals alarm. Als er iets gebeurt, zal Ajax u in een oogwenk op de hoogte stellen en enorme problemen helpen voorkomen. Het meest verkochte draadloze alarmsysteem van de wereld.

Leer meer over de Ajax producten.

Op deze pagina kunt u alles vinden over de producten van Ajax.

Het Ajax Security System alarmsysteem biedt onderstaande kenmerken:

Huisdier vriendelijk: Reageert niet op honden of katten onder 30KG

Draadloze detectors met een bereik tot 2.000 meter

Geen maandelijkse abonnementskosten

Eventueel met betaalbare meldkamer aansluiting

Geen onderhoudscontract: Het systeem controleert zichzelf. Niet éénmalig per jaar, maar elke 6 seconden

Volledige bediening met je smartphone

Wereldwijd meldingen ontvangen op je smartphone bij detectie of verstoring van het signaal

2-Weg communicatie met alle detectors

Detectors tot 6 jaar werkzaam op meegeleverde batterij

Gratis product software updates

Het meest bekroonde draadloze beveiligingssysteem in Europa

Functionaliteit

Wat kan ik mijn Ajax-systeem laten doen?

Ajax kan eenvoudig worden uitgebreid met toegangs-, brand- en overstromingsdetectoren, evenals relais voor het op afstand beheren van elektrische apparaten. U kunt afzonderlijk extra apparaten aanschaffen en aan het systeem toevoegen. Detectoren kunnen met een paar tikken in de mobiele app worden verbonden.

 

 
 

Werken Ajax-apparaten echt zo ver weg van de hub?

We hebben de maximale afstand tussen de hub en detectoren in de open ruimte getest, en het bereikt echt 2.000 meter. Uw ervaring kan variëren, aangezien muren, plafonds en andere barrières die afstand verkorten. Als je het niet zeker weet, kun je een radiotest doen met de Ajax Security Systems-app om de signaalsterkte te bepalen voordat je detectoren installeert.


Hoe vaak moeten de batterijen van het apparaat worden vervangen?

Ajax-apparaten werken op batterijen, niet op het netwerk, zo werken bedrade systemen. Met dat in gedachten hebben we een speciaal energiezuinig radioprotocol ontwikkeld waarmee ze uw huis of kantoor zo lang mogelijk beschermen – tot wel 7 jaar.

Hoe weet ik of de batterij van een apparaat bijna leeg is?

Zodra de batterij een kritiek niveau bereikt, stuurt Ajax u een melding. Als je nieuwsgierig bent, kun je het batterijniveau altijd op elk moment controleren in de apparaatinstellingen.

Hoe controleer ik het Ajax-beveiligingssysteem?

De eenvoudigste manier om te controleren is om de Ajax Security System-applicatie voor iOS en Android te gebruiken. Met de app kun je het systeem in- / uitschakelen en je apparaten in de gaten houden (inclusief informatie over signaalstatus, batterijniveau en temperatuur). Het systeem is ook te bedienen met Ajax SpaceControl en / of KeyPad.

Zal mijn kat of robotstofzuiger een alarm afgaan?

Ajax-apparaten gebruiken een digitaal algoritme om menselijke bewegingen te detecteren. Zolang uw huisdieren kleiner zijn dan 50 centimeter en 20 kilogram mogen ze uw Ajax-detectoren niet activeren.

Hoe laat Ajax mij weten over een calamiteit?

Ajax stuurt alerts door middel van push-notificaties, sms-berichten of oproepen naar de systeemeigenaar. U kunt uw meldingsvoorkeuren kiezen in de mobiele app.

Hoe verstuurt Ajax zo snel alerts?

De hub monitort constant de detectoren en ze rapporteren regelmatig aan de hub. Als een detector wordt geactiveerd, verzendt deze onmiddellijk die informatie. De hub stuurt vervolgens een waarschuwing naar de smartphone van de systeemeigenaar en / of naar een centrale meldkamer. Dit alles gebeurt in slechts milliseconden.


Wie reageert er op een alarm als ik niet thuis ben?

In theorie zou u uw buren systeemtoegang kunnen geven. Op die manier ontvangen ze ook waarschuwingen en kunnen ze controleren of alles in orde is. Dat gezegd hebbende, raden we aan om die verantwoordelijkheid te geven aan beveiligingsprofessionals – Ajax werkt samen met centrale meldkamers over de hele wereld.